Blog

PC Tips

Dezelfde “donkere” schermproblemen hier, uitschakelen van de Intel graphics 4000 did the job, de MS Basic Display adapter selecteren en klaar!! Zit wel te twijfelen om naar W7 terugte gaan ondanks dat ik een gloednieuwe laptop heb…. Mijn eega neemt een laptop, Lenovo G700 mee, Windows 8 installed. Na enkele updates kan Windows 8.1 gedownload worden, duurt een paar uur, trage verbinding. Er vinden diverse downloads plaats, totdat na de laatste download, incl. Een download van Intel, het beeld “zwart” is en blijft. De pc werkt, de lampjes branden, de speaker is stil.

  • Indien noodzakelijk kun je dit aanpassen via Options.
  • Mijn email adres weet ik maar ik ben helaas mijn wachtwoord vergeten.
  • Waarschijnlijk heb je windows op de verkeerde schijf geinstalleerd.
  • Nadat je op de Download knop geklikt hebt, zou een kleine pop-up aan de onderkant, getiteld decrypt_STOPDjvu.exe, moeten verschijnen.
  • Microsoft gaat zijn updatedistributie en support vereenvoudigen voor Windows 7 en 8.1.
  • U kunt dan vanaf alle computers in u huis print opdracht geven naar de printer.

Ik heb een Acer laptop en probeer HP Deskjet 2549 aan te sluiten aan mijn laptop via draadloosnetwerk. En kies daar de standaard instellingen of energie besparing. Verwijder de video kaart drivers en installeer ze opnieuw. Het komt voor bij het surfen, werken met powerpoint of zwaardere dingen zoals gamen bv. “Start de schermbeveiliging wanneer inactief gedurende” staan. Mocht u dat niet willen dan staat op bladzijde 2 de informatie die voor u van toepassing kan zijn.

Upgraden naar Windows 8

Maar daarmee kan ik je niet helpen omdat ik niet weet welke router jij heb. Daarna start je de router en de computer opnieuw op. Bij Chello is het zo dat je maar één pc op het internet kan aansluiten. Ik heb een router en wil met 2 pc’s interverbinding krijgen. “Onder Windows XP kan Laura worden geïnstalleerd, door Compatibiliteit te gebruiken. Niet goed draaien op XP als het eigenlijk voor windows 98 is bedoeld. Volgens mij moet je de HDD die je gebruikt jumperen op master.

Private Internet Access

Kijk in Activiteitenweergave of een proces onverwacht de CPU van je Mac gebruikt. Om in te stellen na hoeveel tijd de sluimerstand wordt ingeschakeld, sleep je de schuifknop ‘Schakel beeldscherm uit na’. ‘s Morgens wordt hij ook weer door Nero dll-fout het schema automatisch aangezet. Toen ik men NAS begon te vullen begon men NAS telkens moeilijker om moeilijker in hibernation te gaan tot wanneer hij nooit meer in hibernation ging… MCUpdate_scheduled heeft vaste parameters, namelijk ‘-crl -hms -pscn 15’ en is WEL ingesteld om dagelijks uitgevoerd te worden. Hiermee worden dan de MCE updates, Spotlight info en EPG vernieuwingen opgehaald.

Auteur Topic: registerfout en rundll32 foutmelding  gelezen 23278 keer

Standaard wordt de voortgang van je spellen opgeslagen op je C schijf maar soms wil je dat helemaal niet omdat je b.v. En in tegenstelling tot het maken van items moeten we soms ook items verwijderen. Verwijderen doen we met het “Remove-Item” commando.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!